Doing quality flooring for years

VIA.RUSTIK este o pardoseala piatra naturala decorativa obtinuta prin amestecarea a nenumarate granule din marmura, granit sau piatra de rau cu un liant din rasina transparenta, flexibila, rezistenta la apa si stabila la UV. Liantul imbraca, protejeaza si leaga micile agregate de piatra, intensificandu-le culoarea naturala, pastrandu-le permanent aspectul de piatra umeda.

VIA.RUSTIK este similar sistemelor de covor piatra naturala sau pavaj piatra naturala. Are o structura deschisa, cu numeroase goluri, care retin caldura. Intr-o camera cu temperatura ambianta de 20 grd C, VIA.RUSTIK va avea o temperatura medie de 14-15 grd C, similar unei pardoseli din lemn. Acest covor piatra naturala este o solutie ideala de finisaj peste sistemele de incalzire in pardoseala, dar si pentru pavaj curte, terase, piscine, alei, etc.

Suprafetele netede si marginile rotunjite ale covorului din piatra VIA.RUSTIK, maseaza usor talpa piciorului gol, precum o fac pietricelele de la marginea raului. VIA.RUSTIK, pavaj din piatra naturala decorativa, se aplica fara rosturi, continuu pe suport de lemn, piatra, gresie, beton, fier, otel, asfalt, la interior sau exterior, pe pardoseli noi sau la renovarea celor vechi si deteriorate.

N.B. - sunt posibile mici diferente in culoarea de baza, de la un lot la altul, ca rezultat al variatiei culorii naturale a rocilor

Culori & TEXTURI

Roca din carierele Italiei, in 18 culori de baza, intr-o multitudine de combinatii, fiecare sortate in 3 granulatii. Granule slefuite pana la rotunjire, spalate, uscate si desprafuite. Aspect final neted si curat, precum pietrele de sub luciul apei.

Studii de CAZ

CONTACT

 ADRESA:
Incinta Grup Industrial Titan, Bd. Basarabia nr. 250,
Sector 3, Oras Bucuresti

 TELEFON:
+40756.066.507

 E-MAIL:
office@viarustik.ro

 WEBSITE:
www.viarustik.ro